Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Novostavba rodinného domu na 9 árovom, Čaňa, Košice okolie, 5 izieb

PDF  Tlačiť  Email
ID 6607
Galéria
Popis

Ponúkame na predaj  novostavbu nadštandardného rodinného domu v obci Čaňa v okrese Košice Okolie. Je postavený v novej zástavbe na pozemku s rozlohou 882 m2. Skolaudovaný bol v roku 2016. Dom s úžitkovou plochou cca 150 m2 má veľkú  obývaciu  izbu s kuchyňou,  3 obytné izby , dve kúpeľne a ďalšiu miestnosť, ktorá sa dá využiť aj na podnikanie, prípadne ako garáž. Kuchyňa, nad ktorou je galéria má výstup na krytú vonkajšiu terasu. Tiež 2 spálne majú výstup do dvora. Interiér je plne funkčný vrátane kuchyne s kameninovým drezom,  s indukčnou platňou, umývačkou riadu a odsávačkou pár. Podlahy v izbách sú laminátové a čiastočne v kuchyni, chodbe a kúpeľni sú veľkoplošné keramické dlažby.  V kuchyni je kozub s vyhrievacou vložkou a komínom.

Obvodové murivo je z pórobetónu Porfix hrúbky 300 mm so zateplením EPS hr.200mm.Okná sú plastové s izolačným trojitým sklom. Strecha - väzníkový krov so zateplením a pokrytá pálenou škridlou Tondach. Voda je privedená z vlastnej studne na pozemku pomocou domácej vodárne, odpad je napojený na verejnú kanalizáciu.

Vykurovanie je podlahové elektrické. Taktiež je tam namontovaná rekuperácia vzduchu.

Na pozemku je zabudovaná podzemná nádrž na dažďovú vodu a taktiež závlaha trávnatej plochy.  Na nehnuteľnosti je potrebné dokončiť niektoré detaily exteriéru -omietku fasády, spevnené plochy, pričom materiál už je pripravený. Pozemok je z troch strán oplotený.

Obec Čaňa je vzdialená asi 15 minút od Košíc, má kompletnú občiansku vybavenosť  a výhodnú polohu vzhľadom na neďaleko vznikajúcu automobilku a iné pracovné príležitosti.  

Podrobnosti
Obytná plocha150 
Celková plocha154 
Miestnosti1
Materiáliný
Spálne3
WC/Kúpelne2
Rok výstavby2016
Stavnovostavba
Mapa
Cena  328 000 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Počet garáží: 1
Poloha
ObecČaňa
OkresKošice - Okolie
KrajKošický
ŠtátSlovensko
Maklér
Ing. Vlastimil Valkovič
Contact Image
Mobil: +421 905 837 682
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6607
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 213