Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Dom blízko centra na prevádzku, obchod, sídlo firmy Košíce Staré mesto

PDF  Tlačiť  Email
ID 6616
Galéria
Popis

Ponúkame na predaj budovu na Prešovskej ceste v Košiciach vhodnú na obchod alebo prevádzku služieb aj sídlo spoločnosti. Dvojpodlažná budova je postavená na pozemku o rozlohe 450 m2 a má celkovú úžitkovú plochu 180 m2. Prešla kompletnou rekonštrukciou prízemia, ktorá obnáša hydroizolácie s podlahovým vykurovaním, nové elektrické rozvody a sanitu, sadrokartónové priečky a podhľady, nové okná s izolačným dvojsklom, nový elektrický kotol. Budova dostala novú strechu s plechovou krytinou.

Na poschodí je treba dokončiť sanitu podlahy, stierky, výmenu okien a dverí, zateplenie a kúrenie. Tiež vonkajšie omietky. Inžinierske siete - nová prípojka elektriny, vyčistená studňa a 12 kubíková žumpa.

Dom bol odkopaný, s odvedením vlhkosti pomocou drenážnych rúr a dôslednou hydroizoláciou. Všetky procesy sú k dohľadaniu na fotodokumentácii.  Boli realizované terénne úpravy s oplotením, vysypaním masívnou vrstvou kameniva s valcovaním. Na pozemku je možné vytvoriť 10 až  15 parkovacích miest pre osobné vozidlá, či dodávky. Výhodou na obchodné účely je, že nehnuteľnosť je viditeľná z rýchlostnej cesty v okolí zo všetkých smerov.

Podrobnosti
Obytná plocha175 
Celková plocha180 
Materiáltehla
Rok výstavby1969
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  328 900 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Parkovacích miest: 12
Poloha
ObecKošice - Staré Mesto
OkresKošice I
KrajKošický
ŠtátSlovensko
Maklér
Ing. Vlastimil Valkovič
Contact Image
Mobil: +421 905 837 682
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6616
Kategória Polyfunkčný objekt
Zobrazení 159