Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Rodinný dom s väčším pozemkom v obci Ruskov, Košice Okolie

PDF  Tlačiť  Email
ID 6615
Galéria
Popis

Ponúkame rodinný dom postavený na parcele s plochou 1.940 m2 v intraviláne obce Ruskov, ktorá je vzdialená 17 km od mesta Košice. Stavba zo šesťdesiatych rokov je postavená z tehly a kvádrov, prešla dôkladnou rekonštrukciou pred niekoľkými rokmi, pričom bola realizovaná nová strecha, zateplenie a vonkajšie omietky, odkopanie základov a odvedenie vlhkosti drenážou okolo domu. V interiéri sú taktiež nové omietky, plastové okná s izolačným dvojsklom, nové podlahy dvere a sanita. Na poschodí sú 3 svetlé veľké izby plus obývačka s kuchyňou o celkovej rozlohe 110 m2 a krytá terasa orientovaná južne. Prízemie s nižšími stropmi má rovnakú plochu, momentálne je nevyužívané, ale je možné ho prispôsobiť na bývanie. Okná domu sú orientované na slnečnú stranu pozemku, čo dáva prirodzené svetlo a široká parcela ďaleko od susedného domu zaručuje súkromie. Dvor oddeľujú od cesty odrastené ihličnany.
Rozvod vody je napojený na verejný vodovod, na pozemku je aj studňa na polievanie záhrady. Na vykurovanie slúži zánovný plynový kotol s ohrevom vody alternatívne aj lliatinový kotol na tuhé palivo. Odkanalizovanie je zabezpečené do žumpy zabudovanej na pozemku. Parcela je rovinatá a sú na nej altánok s grilom, hospodárska budova vhodná na dielňu, prístrešky na drevo a studňa vhodná na polievanie záhrady.
Dom sa predáva so strojmi na údržbu záhrady (kosačka ručná aj traktorová, krovinorez, rotavátor a príslušenstvo). Je možné tiež odkúpiť kompletne zariadenú kovoobrábaciu dieľňu so strojovým vybavením.

Podrobnosti
Obytná plocha110 
Celková plocha220 
Materiáltehla
Rok výstavby2024
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  284 900 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecRuskov
OkresKošice - Okolie
KrajKošický
ŠtátSlovensko
Maklér
Ing. Vlastimil Valkovič
Contact Image
Mobil: +421 905 837 682
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6615
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 236