Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Rodinný dom 3-izbový, Vizsoly - Maďasrko

PDF  Tlačiť  Email
ID 6547
Galéria
Popis

MAXEN Reality Centrum... ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom na celoročné bývanie v obci Vizsoly - Maďarsko. Stavba nehnuteľnosti sa uskutočnila v roku 1980, je jednopodlažný, čiastočne podpivničený, vo veľmi dobrom technickom stave, možnosťou okamžitého nasťahovania. Za domom je aj letná kuchyňa. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie z prednej časti domu. Pozemok je celý oplotený a rozdelený na dve časti : oddychová časť plná zelene ( s okrasnými rastlinami ), úžitková časť s možnosťou pestovania ovocia a zeleniny. Parkovanie je možné na dvore. Obec je vzdialená 15 km od hraničného priechodu Milhosť. Nehnuteľnosť  je bez ťarchy, voľná ihneď a predáva sa bez zariadenia. Ceny nehnuteľnosti sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase. 

Cena: 79 000€

Plochy: Pozemok  1100 m2, úžitková plocha 110 m2.

Popis miestnosti :  Vstup do domu vonkajším schodiskom,  veľká chodba, priestranná jedáleň, kuchyňa, kúpeľňa: vybavená s vaňou, umývadlom a WC, 3 ďalšie izby. Podkrovie: využívané na povalu. 

Technický popis: Konštrukcia objektu - tvárnice (kvádre), tehla . Strecha - sedlová na drevenom krove prikrytá protipožiarnou strešnou krytinou. Kúrenie - plynovým kotlom, alebo kotlom na tuhe palivo z rebrovými radiátormi v každej obytnej izbe a ohrev teplej vody je elektrickým bojlerom. Okná a dvere - drevené. Podlahy - parkety, dlažby. Voda - obecná. Kanalizácia - žumpa. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. 

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpnopredajná zmluva a overenie, prostredníctvom autorizovaného právnika. Tlmočenie pred úradmi a odovzdanie nehnuteľnosti.

Ďalšie informácie obdržíte telefonicky : +421907979093

Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ...

Podrobnosti
Obytná plocha110 
Celková plocha1100 
Miestnosti3
Materiáliný
Spálne2
WC/Kúpelne1
Rok výstavby1980
Stavpôvodný stav
Mapa
Cena  79 000 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecVizsoly
OkresAbaúj-Hegyközi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Oľga Židová Pribék
Contact Image
Telefón:+421 907 979 093
Mobil: +421 907 979 093
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6547
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 467