Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Rodinný dom 2-izbový, Gönc - Maďarsko

PDF  Tlačiť  Email
ID 6546
Galéria
Popis

MAXEN Reality Centrum... ponúka na predaj 2 izbový rodinný dom v obci Gönc - Maďarsko. Tento rodinný dom bol postavený v roku 1960 a je pôvodnom stave. Prístup na rovinatý pozemok je kovovou bránou z asfaltovej komunikácií prednej časti domu. Vstup do domu je vonkajším schodiskom, keď vojdeme  hneď sa nachádzame na chodbe z ktorej máme samostatné dvere do dvoch izieb, kúpeľní a kuchyne. Za domom sa nachádzajú ďalšie technické a hospodárske budovy. Nehnuteľnosť je celý oplotený, umiestnená v tichej ulici. Záhrada je trávnatá s ovocnými a okrasnými stromami. Parkovanie je možné na dvore. Obec je vzdialená 11 km od hraničného priechodu Milhosť. Nehnuteľnosť  je bez ťarchy, voľná ihneď a predáva sa čiastočne zariadený, ( podľa dohody ). Ceny nehnuteľnosti sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.

Cena: 44800 €  

Plochy: Pozemok  1400 m2, úžitková plocha 90 m2.

Technický popis: Konštrukcia objektu - kameň, miešaný materiál. Strecha - sedlová na drevenom krove prikrytá pálenou škridlou. Okná a dvere - drevené. Podlahy - parkety, dlažby. Kúrenie - kotlom na tuhe palivo, rebrovými vykurovacími telesami v každej obytnej izbe. Voda - obecná, ohrev teplej vody je elektrickým bojlerom.. Kanalizácia - obecná. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. 

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpnopredajná zmluva a overenie, prostredníctvom autorizovaného právnika. Tlmočenie pred úradmi a odovzdanie nehnuteľnosti.

Ďalšie informácie obdržíte telefonicky : +421907979093

Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca    

Podrobnosti
Obytná plocha90 
Celková plocha1400 
Materiáliný
Rok výstavby1970
Stavpôvodný stav
Mapa
Cena  44 800 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecGönc
OkresAbaúj-Hegyközi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Oľga Židová Pribék
Contact Image
Telefón:+421 907 979 093
Mobil: +421 907 979 093
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6546
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 464