Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj: rodinný dom v obci Goncruszka, garáž, pozemok 2 770m2

PDF  Tlačiť  Email
ID 6529
Galéria
Popis

Predáme gazdovský rodinný dom v obľúbenej obci Goncruszka v Maďarsku len 10km od hranice v smere od Košíc. Dom bol postavený približne v roku 1935. Zastavaná plocha je cca 120m2. V dome sú 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, chodba. Pod domom sú dve pivnice, jedna na zeleninu a ovocie a druhá veľká pivnica na víno. Strop domu je drevený  z pekných hranolov a dosák. Kúrenie je riešené lokálne s pieckami na tuhé palivo. Na dom je napojená murovaná hospodárska budova o rozlohe cca 80 m2 v ktorej sú 4 miestnosti (od garáže až po skladové priestory). Nad celým objektom je drevený krov s pálenou škridlou. Nehnuteľnosť je napojená na elektriku, obecný vodovod a žumpu. Plynová prípojka je na pozemku. Za domom sa nachádza ešte niekoľko hospodárskych objektov.

Dom je vhodný na chalupu ako aj na trvalé bývanie. Výhodou je, že nový majiteľ si ho vie upraviť podľa vlastných predstáv.

Rozsiahly pozemok je so záhradou s množstvom ovocných stromov a viničom a má rozlohu cca 2770m2. Na pozemok je prístup z viacerých strán a je ho možné rozdeliť v pomere cca pol na pol a teda druhú polovicu je možné následne predať a investíciu zhodnotiť. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s dobrými susedmi. 

V obci je plná infraštruktúra (obchody, škola, škôlka, pošta, výborná reštaurácia a mnoho iného...)

V obci vlastní nehnuteľnosť už mnoho slovenských rodín.

Ponúkame odbornú pomoc pri realizácii kúpy, tlmočenie, vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a podanie na katastri certifikovanou právnickou kanceláriou.

Cena nehnuteľnosti je 49 990 Eur.

Podrobnosti
Obytná plocha150 
Celková plocha2770 
Miestnosti4
Spálne2
WC/Kúpelne1
Rok výstavby2023
Stavčiastočná rekonštrukcia
Mapa
Cena  49 990 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Poloha
ObecGöncruszka
OkresAbaúj-Hegyközi
KrajBorsod-Abaúj-Zemplén (Miskolc)
ŠtátMaďarsko
Maklér
Róbert Košč
Contact Image
Mobil: +421903657940
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6529
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 529