Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Rodinný dom vhodný na chalupu aj na trvalé bývanie v malebnej Hnileckej doline, Helcmanovce

PDF  Tlačiť  Email
ID 6520
Galéria
Popis

Ak si chcete užívať víkendy ale aj každodenný kľudný život v prírode, ponúkame rodinný dom alebo chalupu po rekonštrukcii v obci Helcmanovce v okrese Gelnica.Stavba zo šesťdesiatich rokov prešla rekonštrukciou. Prízemie má obvodové murivo z kameňa hrúbky 70 cm. V rokoch 2015 - 2016 bola urobená nadstavba z materiálu Ytong a tým sa podkrovie stalo vhodné na bývanie. V celom dome sú nové plastové okná, nové rozvody elektriny vrátane hlavného rozvádzača, rozvody vody, elektrické podlahové vykurovanie na prízemí. Ako zdroj vody slúži studňa, odpad je zvedený do žumpy.
Dispozícia: prízemie dve obytné miestnosti, chodba, kúpeľňa a Ďalšia miestnosť-komora. Podkrovie: tri obytné miestnosti, kúpeľňa a terasa.
Na nehnuteľnosti je treba dokončiť sanitu a obklad v kúpeľniach a tiež komín s kozubom. Veľa práce na chalupe už bolo vykonanej. Je treba dotiahnuť ešte niektoré detaily. Po malej úprave je dom vhodný aj na dvojgeneračné bývanie. Rovinatá záhrada dýcha pokojnou atmosférou. Výhľady na okolie sú čarovné.
V lokalite sú dobré susedské vzťahy. Obec Helcmanovce je umiestnená v malebnej doline obklopenej lesmi. Centrum obce pôsobí čistým a upraveným dojmom. Pár minút pešou chôdzou od chalupy sa nachádza wellness hotel Zlatý Orol, známy kvalitnou kuchyňou a primeranou cenou. V Hnileckej doline sú podmienky v zime na lyžovanie a v lete na cykloturistiku, hubárčenie aj kúpanie. Dohoda o cene pri osobnom stretnutí. Vzdialenosť len 40-50km od krajského mesta

Podrobnosti
Obytná plocha150 
Celková plocha150 
Miestnosti2
Materiáliný
Spálne2
WC/Kúpelne2
Rok výstavby2016
Stavkompletná rekonštrukcia
Mapa
Cena  74 900 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
Parkovacích miest: 2
Poloha
ObecHelcmanovce
OkresGelnica
KrajKošický
ŠtátSlovensko
Maklér
Ing. Vlastimil Valkovič
Contact Image
Mobil: +421 905 837 682
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6520
Kategória Rodinný dom
Zobrazení 732