Kategória:
Typ:
Poloha:
 
Štát
Kraj
Okres
Obec
Text:

Predaj : *MAXEN* HALA pre výrobu a sklad 1489 m2 + administratívne priestory,sklady,dielne 980 m2, Južná tr. Košice, KE IV-Juh

PDF  Tlačiť  Email
ID 6553
Galéria
Popis

MAXEN Reality Centrum ponúka na predaj HALU s administratívnymi a skladovými priestormi, v areáli na Južnej tr., Košice IV – Juh, vrátane príslušných pozemkov a podielov na prístupovej ceste. 

Hala je súčasťou jedného areálu, je na predaj aj celý areál 4 haly s pozemkami ,viď ponuky ID: 6553,6555,6554,6557 

Celková plocha objektu 2469 m2

Pozemok cca 3800 m2 + podiely na prístuppvých komunukáciách 

Popis objektu č.00 : 

HALA 1489 m2 ( momentálne rozdelená medzi 4 nájomcov vnútornými deliacimi priečkami )

Administratívne priestory – kancelárie o výmere 398 m2 ( počet kancelárií 21 ), vrátane chodieb, sociálneho zázemia 628 m2 ( WC 8 x, Sprcha 2 x , Šatňa 1 x , kuchynka 1 x) 

Skladové priestory 232 m2 ( 5 x ) 

Dielne 120 m2 ( 3 x ) 

 

Popis haly:

nosnú konštrukciu haly tvorí železobetónový skelet. Hala je dvojloďová, osové vzdialenosti stĺpov v priečnom aj pozdĺžnom smere sú 6 m. Šírka 1 lode 18 m, celková šírka 36 m, dĺžka haly je 48 m (uvedené rozmery sú „osové“). Výplňové murivo je tehlové resp. kvádrové. V minulosti sa zateplilo polystyrénom hrúbky 100 mm. Strop tvoria železobetónové rebrové škrupinové panely. Výška haly je na spodnom okraji ŽB väzníka 5,60 m, v hrebeni 7,00 m. Na severnej aj južnej strane haly sa nachádzajú „prístavky“, ktoré slúžia na administratívne účely. Na západnej strane k hale nadväzuje administratívna budova rozmerov cca 6 x 60 m. Administratívne priestory sú vykurované plynovými kotlami. V hale sa nachádza niekoľko plynových žiaričov. Podlahu tvorí pancier betón hrúbky 150-200 mm. 

Hala je momentálne rozdelená medzi 4 nájomcov vnútornými deliacimi priečkami.  Vstup do všetkých častí haly je zabezpečený cez vstupné sekčné brány. V každej časti haly je minimálne 1 vnútorný hydrant, vonku sú 2 nadzemné hydranty. V objekte je zavedený optický internet od SWANu. Na fasáde budovy sú kamery s nahrávaním. Nájomcovia v tejto hale majú „štandardné“ zmluvy s výpovednou lehotou 3-6 mesiacov.

K tejto hale patrí aj menší plechový sklad.  Nosná konštrukcia skladu je oceľová, obvodové steny aj strešná konštrukcia je tvorená obyčajným trapézovým plechom bez zateplenia. Do skladu sa vchádza 2 obyčajnými plechovými dverami alebo plechovými vrátami. Podlaha v sklade je asfaltová.

K tejto hale patrí aj rampa so zdvíhacou plošinou rozmeru 2x3 m a nosnosťou 3000 kg. 

Každý z nájomcov má vlastný podružný elektromer, plynomer aj vodomer.

 

Príslušenstvo:

Časť plotov

Brána otváracia ručne ovládaná na hranici parciel 

Pomerná časť diaľkovo ovládanej brány na hranici parciel 

Vodovodná prípojka s vodomernou šachtou pri vstupe do areálu z Južnej triedy (t.j. nový majiteľ bude „predávať“ vodu aj iným)

Plynovú prípojku sme predali SPP v roku 2008, ale nový majiteľ tejto haly bude „priamy odberateľ“ plynu, t.j. bude predávať plyn ostatným

Pod terénom sa na jednej parcele nachádza 50 m3 požiarna nádrž, ktorá je plnená vodou z verejného vodovodu a studne. Vedľa požiarnej nádrže je pod terénom aj šachta s čerpadlami. Súčasťou rampy je aj časť, kde sa nachádza rozvádzač na ovládanie čerpadiel a studne. Samotná studňa sa nachádza pod halou 01 .

Na jednej parcele sa nachádza odlučovač ropných látok a vsakovacia nádrž na dažďovú vodu (je prekrytá železobetónovými panelmi) 

Splaškové vody sú odvádzané do areálovej kanalizácie a následne sú prečerpávané  do verejnej kanalizačnej siete. 

Do haly aj administratívnych priestorov je zavedený optický internet od spoločnosti ANTIK a SWAN

 

Nedisponujeme dokladom o veku stavby (kolaudačným rozhodnutím), ale hala bola postavená v 70.rokoch 20. storočia.

 

Cena: 3 600 000 € + DPH

 

Podrobnosti
Obytná plocha2469 
Celková plocha3800 
Miestnosti10
Materiáliný
WC/Kúpelne10
Typ vykurovaniaplyn
Poschodie0
Rok výstavby1970
Stavčiastočná rekonštrukcia
Mapa
Cena  3 600 000 € za celú nehnuteľnosť
Vybavenie
DSL / Internet
Poloha
AdresaJužná trieda (ostatné čísla) 
PSČ04001
ObecKošice - Juh
OkresKošice IV
KrajKošický
ŠtátSlovensko
Maklér
Iveta Baulovičová
Contact Image
Mobil: 0905 521 369
Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

Záznamy
ID6553
Kategória Skladový objekt
Zobrazení 334